Direct contact? Bel: 06 - 54 36 47 22

HomeBlogSamenwerking HH&Co met iMove Nederland

Samenwerking HH&Co met iMove Nederland

Samenwerking HH&Co met iMove Nederland

Coachingsbureau Hilde Huisman&Co uit Bussum gaat samenwerken met iMove Nederland, dat een app heeft ontwikkeld voor persoonlijke training bij bewegen. iMove Nederland beschrijft haar activiteiten alsvolgt:

"Met de iMove-app heb je altijd je eigen coach bij de hand. Dit zorgt er voor dat je kan trainen op de momenten dat het jou uitkomt. Met de luxe van je eigen personal trainer. De iMove-app is de enige app die je hartslagen, HRV, ademhaling, herstel en progressie meetbaar kan maken. De app werkt interactief met een online dashboard waarop de trainingsgegevens terug te vinden zijn, zodat de iMove-coach feedback kan geven en jij je doelen gaat behalen".

Mobiele leefstijlcoach
De app is een mobiele leefstijlcoach en heeft meerdere doelgroepen, zoals hardlopers en wielrenners, maar is ook geschikt bij revalidatie, burn-out, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, hyperventilatie, diabetes type 2, overgewicht/obesitas enz.

4 pijlers
Er wordt ook een cursus aangeboden waarin informatie gegeven wordt over leefstijl en bewegen. De cursus en de app hebben altijd 4 pijlers:

  1. Sporten/bewegen
  2. Rusten/ademhaling
  3. Voeding
  4. Educatie

Meer informatie is te vinden op de website van iMove