Home>Vitaliteit

Vitaliteit


​Vitaliteit is een belangrijk begrip in onze huidige maatschappij. Het is een groot goed om vitaal te zijn en te blijven. Belangrijk is dat men inzicht krijgt in en verantwoordelijkheid neemt voor de eigen vitaliteit en daar naar gaat leven. De holistische aanpak van Hilde Huisman en Co bevordert dit proces.

Een goede vitaliteit kenmerkt zich door voldoende energie, voldoende gezondheid en een positieve instelling waarmee men de uitdagingen van het dagelijks leven aan kan. Ons denken, handelen, voelen, willen en ook onze leefstijl hebben veel invloed op onze vitaliteit. Positief is dat je energie, gezondheid en een positieve levenshouding zelf  kunt ontwikkelen of herontdekken en hiervoor tijd vrijmaakt.  

Samenhang lichaam en geest

  • Hilde Huisman & Co biedt een afgewogen combinatie van coachingsprogramma’s gericht op vitaliteit. Het sleutelbegrip hierbij is de samenhang tussen lichaam en geest, gecombineerd met een unieke multidisciplinaire aanpak. 
  • ​Met behulp van onze vitaliteitsmethode wordt de autonomie van de mens bevordert, waarmee de zelfredzaamheid en levenskracht zal toenemen.
  • Vitaliteit betaalt zichzelf al snel terug. Er zijn voldoende bewijzen dat kleine aanpassingen in het gedrag leiden tot meer kwaliteit van leven, betere prestaties op het werk, positieve gevoelens.  Bevorderen van de gezondheid en leefstijl heeft ook een hoge preventieve waarde.

 

Hilde Huisman & Co
T: 06 - 543 647 22
E: info@hildehuisman.nl

Volg ons ook op:

Volg Hilde Huisman & Co op LinkedIn