Direct contact? Bel: 06 - 54 36 47 22

HomeWie we zijnKarin Roos

Karin Roos | Coach

Karin Roos

Karin Roos

Achtergrond en loopbaan

  • Ik ben Karin Roos en eigenaar van To-the-point Coaching en Training. Als beroepscoach (Nobco), gespecialiseerd in stress-gerelateerde klachten, werk ik met plezier samen met Hilde Huisman & Co. Vanuit een persoonlijkheidsmodel afkomstig uit de Transactionele Analyse ben ik gespecialiseerd in relationele communicatie. Vanuit deze rol adviseer, coach en train ik leidinggevenden, teams en individuen.
  • HBO-opgeleid, erkende Coachopleiding (Nobco aangesloten) in 2015, Europees gecertificeerd coach en trainer van het Process Communication model (in 2017 en 2019). Vanaf april 2020 Arbeidsdeskundige in opleiding. Voor mij is leren, blijven ontwikkelen, iets wat ik nodig heb om mijn eigen batterij mee op te laden.
  • Ik geloof in beweging. Water wat beweegt, is helder en vloeiend. Stilstaand water gaat ruiken, wordt vies. Voor je in beweging kunt komen, is het belangrijk om jezelf te leren kennen. Wat zijn jouw psychologische behoeften? Wat laat je zien wanneer je je goed voelt?  Hoe ziet dat eruit op mindere dagen? Kortom, hoe laad jij je batterij op? Ik help je op weg naar inzicht en zelfmanagement. Vanuit daar kun jij vrijer bewegen, gaat het weer stromen en word je nieuwsgierig naar elke volgende stap. Eigen regie als sleutel voor verandering.
  • Ik heb 20 jaar werkervaring als officemanager in het bedrijfsleven en als programmamanager bij de overheid. Een rijk palet aan werkervaring, naast inhoud, ook ruime ervaring in thema’s als balanceren tussen werk en privé, samenwerking en verandermanagement. Meer informatie over Karin vind je op www.karin-roos.nl