Direct contact? Bel: 06 - 54 36 47 22

HomeWie we zijnSabine Vegelien

Sabine Vegelien | Coach

Sabine Vegelien

Achtergrond en loopbaan
> Ik ben een Combo gecertificeerd re-integratie- en jobcoach en sinds 2017 werkzaam in dit werkveld. Voordat ik als coach ging werken heb ik tien jaar in de arbeidsbemiddeling gewerkt.
> Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt door psychische en/of lichamelijke klachten. 
> Altijd zoek ik naar de kansen in de markt en kijk ik naar wat wel kan, zonder de belemmeringen uit het oog te verliezen. Samen ervaren wat weer mogelijk is.
> Sinds 2021 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf de Werkelaar samen met Hilde Huisman & Co.
> Mijn netwerk is groot en zet ik graag in om mensen met elkaar te verbinden en een win/win situatie te creëren.

Mijn Coaching  
> Wat ik belangrijk vind is om vanuit gelijkwaardigheid en met respect voor elkaar te werken. Ik sta naast je, en samen bedenken we welke te zetten stappen nodig zijn.
> Duurzaamheid is voor mij belangrijk op verschillende fronten. Denk aan het hergebruiken van materialen en voorwerpen. Ik ben dan ook vaak te vinden in een kringloopwinkel. Daarnaast is duurzame inzetbaarheid ook iets waar ik voor ga. Ik kijk goed naar de passende plek voor jou, waar je tot je recht komt en waar jij je prettig en gewaardeerd voelt.
> Mijn streven is om de doelen te behalen, dat we aan het einde van het traject de juiste inzichten hebben gekregen, en dat de vragen beantwoord zijn die we ons vooraf hebben gesteld.
> Vaak ervaren mensen in eerste instantie blokkades, waardoor ze vast komen te zitten. Hier help ik om weer te leren denken in mogelijkheden. Wat kan er wel? Elke keer wanneer iets lukt of dat er vooruitgang is geboekt, maakt me dat weer blij.
> Ik ben praktisch ingesteld en wil graag vooruit. Uiteraard houd ik rekening met jouw tempo. Vooraf stem ik graag duidelijk af wat we van elkaar kunnen verwachten. Je kan rekenen op mijn betrokkenheid.